Кирил Петков с уникална издънка – издаде се, че рови в приложение за гей чатове (СНИМКИ)

Горещо

Министър-председателят на България Кирил Петков се забърка в нов огромен скандал, след като наблюдателни потребители в социалната мрежа Фейсбук забелязаха, че той разглежда приложение за гей чатове.

Наши читатели изпратиха снимки на профила на Петков във Фейсбук, където той преди минути сподели пост на зам.-шефа на Европейската комисия Валдис Домбровскис. Постът е по повод решението на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие да започне дискусия за присъединяване на България.

Петков е направил снимка на поста на Добровскис и я е споделил с текст “Продължаваме промяната”.

Очевидно в бързината обаче премиерът не е забелязал съществена подробност, която не остана скрита за бдителните фейсбук потребители и може да доведе до огромен скандал.

Министър-председателят на България очевидно използва модел телефон “Iphone”. Въпросните телефони дават възможност в определени случаи, когато отвориш едно приложение, а след това друго, лесно да се върнеш към предишното посредством стрелкичка, която стои точно под часовника на телефона в горния ляв ъгъл. Точно такъв е и случаят с Кирил Петков. На снимката, която е публикувал, се вижда приложението, което е използвал, преди да отвори туитър поста на Домбровскис.

За зла участ на премиера това е най-голямото приложение за гей чатове “Grindr”, алармират читатели.

Най-вероятно Петков бързо е осъзнал грешката си и скандалa, който може да предизвика снимката, затова и бързо изтри своя пост. Въпреки това вече има множество скрийншотове, които са направени на издънката на премиера.

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password