Бойко Рашков прати жандармерия пред сладкарницата на Линда! Патрулка пази нон стоп премиершата

Други

Съпругата на премиера Кирил Петков – Линда, е под постоянно наблюдение от екип на жандармерията, видяха фоторепортерите на агенция ПИК. Автомобил на МВР продължава да стои нон стоп пред сладкарницата, където работи премиершата.

От дни колата на жандармерията не е напускала района на ул. “Сан Стефано”, където се намира сладкарницата, като двама служители, очевидно под инструктажа на вътрешния министър Бойко Рашков, се грижат за сигурността на Петков.

За да не се набива на очи, автомобилът на МВР е паркиран на 10-20 метра от сладкарницата, но униформените са си осигурили пряка гледка към входа, видяха още фоторепортерите ни.

Припомняме, че автомобилът на Министерството на вътрешните работи беше забелязан преди дни от бдителни граждани, които в социалните мрежи недоумяваха докога данъкоплатецът ще плаща за охраната на съпругата на премиера.

Екипи на агенция ПИК през последни няколко дни ежедневно посещават района на ул. “Сан Стефано”, където се помещава сладкарницата на Линда, като автомобилът на жандармерията винаги е на едно и също място.

Фотообективните ни уловиха, че днес съпругата на Кирил Петков от рано беше запретнала ръкави. Заедно с нея в сладкарницата беше и младо момче, очевидно неин работник. Предвид високите цени на продуктите, които Линда предлага, в сладкарницата рядко влизаха хора, а двамата дълго работиха в усамотение по веган тортите на премиершата.

Най-вероятно Петкова е решила да се отдаде на работа и да забрави за скандалите, които се вихрят около мъжа й. Припомняме, че през последните дни министър-председателят беше изловен в страшна издънка, като публикува снимки, от които се вижда, че е ровил в приложение за гей чатове. Засега не е ясно как е реагирала на скандала Линда Петкова, но е факт, че не пропуска възможност да посети сладкарницата си, където дори и без тя да е там, екипите на жандармерията я пазят денонощно.

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password