Дневен хороскоп за 29 януари

Хороскоп

Раците да внимават с емоциите

Интензивен ден. Ще бъде важно да внимаваме в комуникацията. Повече за вашата зодия вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Умението ви за концентрация е изключително високо. Ориентирайте усилията си към справяне с интелектуални задачи и то такива, които са ви затруднили и сте отложили за по-подходящ момент.

Телец

С каквото и да се заемете, ще го измайсторите до последния детайл. Повърхностните отговори няма да ви задоволят и с присъщата си упоритост ще успеете да стигнете в дълбочина и до същността на проблемите, които ви вълнуват.

Близнаци

Ще научите информация, която умишлено и дълго време е била скривана от вас. Първоначално ще предизвика противоречиви емоции и няма да сте сигурни в смисъла ѝ. Не бързайте да я разпространявате, споделяте или използвате. Оставете си „време за размисъл“, за да осъзнаете значението ѝ лично за вас.

Рак

Не се поддавайте на „стадното“ чувство, което може да предизвика „сензационно“ изявление в медиите или социалните мрежи. Взимайте решенията си самостоятелно и без да стигате до крайности, които биха се отразили негативно на статуса ви като цяло.

Лъв

Интуицията и работоспособността ви са стабилни и в синхрон. При наличие и на достатъчно убедителна мотивация бихте могли да постигнете впечатляващи резултати за кратко време в предпочитаното от вас направление.

Дева

Придържайте се към логиката на събитията. Ще ви подскаже прекия път към трудните цели, както и най-лесния начин за постигането им.

Везни

Ако нещо ви затруднява и не ви се получава от първия път, не бързайте да се отказвате. А даже и да решите, че трябва да се отложи, направете го по собствено убеждение, а не под чуждо влияние. Изпитанията понякога са по-ценни, отколкото можете да предположите.

Скорпион

Обмисляйте решенията с дългосрочен ефект от различни гледни точки. Не зацикляйте само върху един вариант или върху една натрапчива мисъл, която рано или късно ще ви върне в изходна позиция.

Стрелец

Контактите ще са интензивни, а поведението на част от събеседниците ви – твърде безкомпромисно. Не приемайте забележките им лично. Може би по този начин се опитват да се преборят с лошото си настроение. Не е сигурно, че ще им се получи, но пък е безпредметно да се самонаказвате за чужди проблеми.

Козирог

Тръгвайте напът само ако е неотложно. При необходимост да го направите, подгответе се старателно, проучете възможностите за промяна на маршрута и се екипирайте добре. Ситуацията ще е по-напрегната, отколкото предполагате.

Водолей

Преценявайте изказванията си тактично и самокритично, съобразявайте ги с характера на слушателите си. Дори невинна на пръв поглед шега може да бъде възприета превратно и да си създадете неприятности от типа на: „къде го чукаш, къде се пука“.

Риби

Проявете предпазливост, ако общувате с непознати и особено ако по някакъв начин реализацията на плановете ви зависи от волята и намесата им. Постарайте се да избегнете моментите на неразбиране, които биха затруднили работата ви.

az-jenata.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password