Втори дубъл: София осъмна отново с “Бях точен с парите” и Иван Демерджиев

Горещо
Бях точен с парите Иван Демереджиев

Тази сутрин столичани сигнализираха, че в района на съдебната палата, бул. Витоша и улиците около Президентството и Народното събрание са разлепени плакати с лицето на скандалния бивш министър на правосъдието Иван Демереджиев и надписа, нашумял покрай изобличените чатове, “Бях точен с парите”.

Припомняме, че на 6-ти декември миналата година, София осъмна с червени плакати “Бях точен с парите” и лицето с ехидна усмивка – Демерджиев, по онова време министър на правосъдието.

Само няколко, независими от политиката и необвързани с определен кръг олигарси и политици, медии публикуваха скандалните чатове, в които Демерджиев споделя доста пикантни подробности, които трябваше да останат скрити за обществото. 

Вижте чатовете тук 

Все още не е ясно кой олигарх е БИЛ ТОЧЕН С ПАРИТЕ към Демерджиев и какво е трябвало конкретно да свърши той, след като приключи с “Автомагистрали и Д.Г.”  Но след днешния “втори дубъл” с плакатите, става ясно, че обществото не е забравило и все още пита “КОЙ” е точният с парите.

Г-н Демерджиев дали ще внесе малко яснота? Едва ли…към момента е по-важно да се прикрие, да стои по- в страни от медийния шум, докато изгодно го поставят на някой пост, че да изпълнява поети ангажименти. Промяната продължава – но към какво?

И да, все още чакаме прокуратурата да се заеме с лицето Иван Демерджиев и да ни покаже колко е точен и той, и най-вече – към кого.

Bunt.bg също ще следи и няма да спре да пита кой е точен с парите към скандалния бивш министър – адвокат Иван Демерджиев. 

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password