Ще понесе ли отговорност Иван Демерджиев заради скандала “Бях точен с парите”

Горещо
Бях точен с парите Иван Демереджиев

Добър ден, управляващи! Спите ли? Обществото се събуди и иска отговори!

Продължаващите тихи протести срещу адвокат Иван Демерджиев, чрез разлепянето на червените плакати “Бях точен с парите” в различни части на столицата са ясен знак, че хората искат справедливост и изразяват несъгласието си с чадъра, който е опънат над бившия зам.-министър на правосъдието.

Макар, че още през м.ноември миналата година, изтекоха скандални чатове, в които Демерджиев разговаря с бизнесмен, който си е платил за “мойте теми”, а след това му напомня, че е бил “точен с парите”, разследване до днес – няма. Напротив, гласят му пост в МВР. Това се казва “промяна”!

Питаме се – къде са същите служби, които мигновено започнаха разледвания по снимки с отворени шкафчета, къде са медиите, които не спираха да ги показват 24/7, коментатори да разтягат истории и да се случват сензации? Защо няма орган, който да е реагирал по меко казано скандалните чатове на Иван Демерджиев, действащ по това време зам.министър и то не на водопад, а на правосъдието? Къде са ентусиазираните за справедливост управляващи?

Или с “промяната” дойде на мода безкруполното поемане и изпълнение на поръчки на хора точни с парите? 

Нека припомним отново чатовете и как бившият зам.-министър се извинява за забавянето и пак пояснява, че “ангажиментът ще бъде изпълнен”. Оправдава се обаче, че сега е важно да “запази поста”, тъй като ще има “разместване”.

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password