GANGSTA WANNABE ИЛИ КАК ИЗМАМНИКЪТ ВРАГОВ ОЦЕЛЯВА СРЕД АКУЛИ?

Горещо

Първенец в хлъзгавото и манипулативно поведение, самопровъзгласилия се за “Белязания” се промъква между капките.

Нашумелият софийски измамник и дубльор на гангстери – Стоимен Врагов, се оказа, че притежава уникалното свойство да оцелява чрез лъжи, интриги и заблуди. Усвоил всички качества на мишкуването, Врагов все още е на свобода и си развява оръжията, за да плаши хората, а в същото време кисне по районните, за да пише жалби срещу други лица.

Припомняме, че именно заради театралното му поведението в “gangsta style”, тъй като той може само да симулира, че е гангстер, бе обявен за персона нон грата в жилищния комплекс, където е наел апартамент. Наглото му поведение, смущаващо живущите в комплекса, взело връх с уж случайното изпускане на оръжие и бясното каране във вътрешността на жилищното пространство. На общо събрание на собствениците е било взето абсолютно единодушно решение Врагов да бъде обявен за нежелан гост и наемател. 

Татиното синче, обаче, не се зарадвало на този факт и тръгнал да се жалва на ляво и дясно – как е възпрепятстван от охраната на жилищния блок да си вижда детето. Да, ама на лъжата краката са къси. Живущите в блока разказаха що за стока е Стойчо “Белязания”, а приближени до него го описват в не толкова мъжка светлина.

“Понеже е много страхлив и не притежава характер на боец, затова компенсира с други качества присъщи на жените” – думи на негов приближен, пожелал своята анонимност.

“Карането на скъпи коли не те прави по-страшен и с по-голям…, нали…Вижда се, че избива комплексите си, жалка история” – разказа с надсмешка друг човек от близкото обкръжение на Врагов, когато медията ни потърси информация около случая с уж притиснатия от охраната на комплекса “гангстер”.

“Истинските мъже не мрънкат, не се оплакват, не се крият под полата на мама. Стискат зъби и се справят със ситуацията. Ама, Стойчо, той е друга ракия…няма душата на мъж, по-нежна е неговата”  допълни коментара си един от приближените му.

Изводът: Говорим хипотетично, а и не само: 

Щом познати и непознати, а още повече и близки на Врагов го опреличават на “мишка”, “дубльор на гангстери”, “с качества, присъщи на жените”, на синче, криещо се “под полата на мама” – какъв гангстер е, на какво? 

Отговорете си сами, драги ни читатели, на вас жокер не ви трябва!

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password