Хороскопът на Алена: Нови задачи за Лъвовете, признание и успехи за Девите

Хороскоп

ОВЕН

Няма да липсват трудности на работното ви място, защото сте прекалено самоуверени. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможности ви за изява. Прекаленото вглеждане в недостатъците на хората ви вреди. Всички бизнесмени, които са решили че е време да направят нови инвестиции, могат в този ден да обмислят на спокойствие всички възможни плюсове и минуси. След като се приберете от работа имате възможност да се отдадете на чувствата си и на интимни мигове. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви докаже за пореден път, че чувствата ви са споделени.

ТЕЛЕЦ

Денят ви обещава само и единствено материални успехи, постигнати с ваши труд, но не се надявайте на незаслужено повишение на заплатата. Следобед се очертават разправии с колегите ви, които са в противоречие с ваши крайни решения. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще ви навредят. Не пропускайте романтичните срещи и сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили в този ден. Вечерта може да промените плановете си за следващия ден.

БЛИЗНАЦИ

От сутринта сте без настроение, не ви се работи и сте изнервени, защото сте си легнали късно. Въпреки умората е добре да се справите със служебните си задачи. Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Не налагайте мнението и идеите си. Разправии с с бивш партньор не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата открехната. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение.

РАК

Днешният ден ви позволява да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Планираните разговори са неуспешни. По-добре ги отложете. Разсеяни сте. За да срещнете подходящ партньор трябва да приемате хората такива каквито са и да не се опитвате да ги променяте. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения.

ЛЪВ

Поставете внимателно началото на нови задачи. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да ви забавят и да ви отдалечат от успеха, който очаквате да пожънете. На всяка цена обмислете направените ви делови предложения. Изберете тези от тях, които са перспективни и печеливши. Ако чувствата с партньора ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да се решите и да създадете семейство. Можете да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия.

ДЕВА

Денят ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си, но бъдете внимателни. Не ги предавайте, ако ви помолят за помощ, за да не  ви лишат от своята подкрепа. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще ви поведат към нови успехи. В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, скъпи жени, ако сте семейни или сериозно обвързани.

ВЕЗНИ

Обогатете се с нова, полезна за дейността ви информация. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с вашата работа. Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Ще бъдат възприети без никаква съпротива. Може и да получите подкрепата им за тяхната реализация. Пазете се от изневери. Не позволявайте внезапно обзелите ви чувства да съсипят хармоничните отношения в семейството. Несемейните жени днес ще срещнат подходящия партньор. Сексът ще ви зареди със сили.

СКОРПИОН

Очаква ви главоломен успех, ако не се провалите сами. Работата няма да ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Начинания ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях сами. Намеренията ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници.  Не са изключени проблеми с мъж, към който изпитвате силно привличане към, скъпи дами, но не сте готови за сериозна връзка. Вечерта сте уморени и е по-добре да пропуснете сексуалните изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Не проявявайте излишна активност на работното място и не инвестирайте, защото имате забрана заради прибързаност. Бъдете сдържани. Преценявайте добре контактите си, ако няма как да отложите приема на хора. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма,  днес планирайте подходящия ден. Ако не сте семейни, мили жени, очаквайте предложение за брак от интимните си партньори, но си помислете дали самите сте готови да се обвържете. Вечерта се отдайте на приятни романтични и сексуални изживявания.

КОЗИРОГ

Изживявате неочаквано труден ден. Новите идеи и действията ви за подобряване на материалното ви положение няма да ви донесат очакваните резултати. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Не се изкушавайте да инвестирате, само защото ви е трудно да откажете на ваши приятели. Ще претърпите загуби. Възстановете хармонията в личния си живот за да съхраните себе си и здравето си. Знаете, че неразбирателството с любимите ви хора ви съсипва. След романтична вечеря се отдайте на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте положителни промени. Ще ви помогнат да се справите с изостаналите задачи. Признанието и успехът са ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Денят е идеален за осъществяване на предварително планираните делови пътувания и разговори. Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, мили жени, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

РИБИ

Стабилизирайте професионалните си постижения. Успехът е с вас. Разрешете сериозните делови проблеми, които ви потискат и депресират в продължение на няколко дни. Споделете новите си идеи. Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата, дори и ако ви се струват рисковани, но не поставяйте ново начало. Ако сте се влюбили, не тормозете любимия си, не го притискайте да прави това, което искате, дайте му време да те опознае. Позволете си интимна среща и сексуални удоволствия, само ако сте изяснили чувствата си и връзката ви не е временна.

https://trud.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password