Хороскопът на Алена: Стрелците се занимават с неразрешени проблеми, нови източници на доходи за Козирозите

Хороскоп

ОВЕН

Подхождайте разумно към възникващите делови проблеми които са лесно решими, въпреки ретроградния Меркурий, ако не се притесните. Работете спокойно, уверени в силите си, за да постигнете повече от очаквания успех. На всяка цена се възползвайте от своите добри възможности, ако развивате частен бизнес и сте решили да го обогатите с нови партньори или с допълнителна дейност. В този ден ви е невъзможно да сте верни на интимния си партньор. Флиртувате пред всички, обсебени от един чаровник. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимите ви хора.

ТЕЛЕЦ

Поставете начало на нови занимания, след като ги обмислите добре, за да сте сигурни, че решението ви е правилно и няма да се наложи да се борите с негативни неочакваности и заради ретроградното движение на Меркурий. Не пропускайте обяда и разговорите с колегите си. Покажете, че уважавате и цените тяхното мнение. На вашите нови колегите кажете, че сте съгласни с предложенията им за промени на работното място. Вечерта се приберете у дома или отидете на романтична среща с любимия си. Защо да се отказвате от интимните мигове, след като, ако сет семейни, можете да откажете гостуване при приятели и да се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от интриги на работното място, породени от ретроградния Меркурий, засилващ завистта на колега, заради вашата активност, умение да отхвърляте с лекота задачите си и заради вашата неоспорима компетентност. Не се доверявайте на съвети, които целят да ви объркат. След работа се приберете у дома. Денят ви е благоприятен. Обещава ви спокойствие. Разчитайте на себе си. Вечерта бъдете със семейството си. Несемейните жени ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Интимните ви контакти изискват крайна предпазливост, защото сте податливи на инфекции.

РАК

Внимателната и добре планирана работа ви носи успехи и материално благополучие. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват при все още ретроградното движение на Меркурий. Деловите разговори изискват крайната ви предпазливост. Вредите си защото сте прекалено инатливи и може да изречете нещо, което да ви навреди. Вечерта бъдете с любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

ЛЪВ

Сутринта ще се ядосате, защото ви налагат да си сътрудничите с хора, които не ви допадат като интелект. Внимавайте с новите делови запознанства при ретроградното движение на Меркурий. Примирете се с положението на вашите началници за промени. Ако искате да спечелите уважението на всички не се ядосвайте, въпреки че ви създават временно напрежение и неудобство. В този ден бъдете внимателни с близките си. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния си партньор. Проблемите ви в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие.

ДЕВА

Запазете спокойствие и избягвайте спор, който може да доведе до проблеми и разправии, пречещи на работата ви, както и на възможността да се справите с поетите отговорности, заради различие в мненията ви с вашите колеги. Предпазвайте се от крайни изказвания. Днес сте подвластни на съдбовни обрати и заради ретроградния Меркурий. След работа е най-добре да се приберете у дома. Запознанствата в личен план могат да прераснат в сериозна връзка. Романтична среща ще засили желанието ви за създаване на семейство. Вечерта бъдете мили, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилия се във верността ви.

ВЕЗНИ

Предупреждавам ви за неочаквани обрати при ретроградния Меркурий. Вашите колеги подкрепят начинанията ви и ви гарантират професионални успехи, но от вас зависи да не пропилеете добрите си възможности. Прибързаността е нежелателна. Създайте си приятна атмосфера на работното място. Бъдете съсредоточени в задачите си, за да избегнете провалите и финансовите загуби. Влюбените могат да споделят чувствата си. Не пропускайте тази възможност. Вечерта ще изживеете незабравими романтични мигове, съчетани с невероятни сексуални изживявания, каквито и вие самите не сте очаквали.

СКОРПИОН

Трудностите на работното място изобщо не трябва да ви притесняват. Ще се справите успешно със задачите си и ще докажете уменията си и при ретроградния Меркурий. Справете се с неприятелите си и подобрете материалното си състояние. Няма да ви липсват предложения за пътувания, свързани с разширяване на бизнеса ви, които може да са неочаквани, но въпреки това ги обмислете. Не се впускайте в любовни авантюри, за да мъстите заради съмненията, че интимния ви партньор ви е изневерил. Поговорете и изяснете всичко свързано с причината за съмненията си в изневяра. Сексът ще ви сближи, дори и ако сте се скарали.

СТРЕЛЕЦ

Още се занимавате с неразрешени проблеми, които ще се отразят на вашето самочувствие и може да променят личния ви живот особено при ретроградния Меркурий. Желанието ви да сте в полза на хората няма да се хареса на близките ви. Решили сте на всяка цена да направите промени на работното си място, но преди това ги обсъдете с вашите колеги. Не се доверявайте на погрешни съвети, а разчитайте на интуицията си. Вечерта отидете с любимия си на ресторант. Не прикривайте чувствата си. Сексът трябва да бъде желан и от двама ви, ако искате да ви бъде приятно.

КОЗИРОГ

Отдава ви се възможност да обмислите нови варианти, разкриващи пред вас добри професионални перспективи. Прибързаността може да е повод за провал на замисленото, ако забравите че с търпение постигате целите си. Радвате се на спокойствие, докато работите. Разкривате нови източници на доходи. Пазете се от сплетни, недобронамерени съвети и клевети от колеги – завистници, особено при ретроградния Меркурий. Запознанствата ви в личен план могат да прераснат в сериозна интимна връзка. Вечерта създайте романтична обстановка в дома си, дори и ако сте уморени, а сексът ще ви достави удоволствие.

ВОДОЛЕЙ

Денят, въпреки ретроградния Меркурий, ви позволява да се заредите с нови сили и самочувствие. Не взимайте прибързано крайни и важни решения. Очаквайте промени в материалното си състояние. Дали ще са положителни зависи само от вас. Обстановката на работното място не е особено благоприятна, защото сте недоволни от отношението на колегите си, но сте си го заслужили сами. В този ден не се изкушавайте да уговаряте романтични срещи, ако не сте опознали добре човекът, който ви привлича. Не допускайте сексуални контакти със случайни партньори.

РИБИ

Не е във ваша полза да взимате важни делови решения, без да ги обмислите предварително и да ги обсъдите с колеги си, въпреки ретроградния Меркурий. В общуването с началниците и най-вече с колегите съхранете спокойствието си, за да не обтегнете без причина отношенията си. На работното място очаквайте странни обрати, за които не сте подготвени. Избягвайте конфликтите, за да не се окажете сами без подкрепа. Можете с лекота да направите някои промени в личният си живот, мили дами. Ключът към успеха е в умението ви да прощавате на близките си. Не проявявайте ревността си, за да не съсипете вечерта с интимния си партньор и сексуалното удоволствие да си остане мечта.

https://trud.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password