Хороскопът за 15-ти май: Лъвовете да поемат инициативата, Девите да се пазят от неприятели

Хороскоп

ОВЕН

Не се опитвайте в почивния ден да рискувате на работното място, защото ще се сблъскате с трудности, от които няма лесно да се измъкнете, особено предизвикате ли провала си. Планираното делово пътуване няма да ви донесе очакваните резултати. Ще ви подкрепи ваш партньор, които ще ви помогне да намерите изход от трудното положение въпреки ретроградния Меркурий. Вечерта останете с любимия си у дома или отидете на ресторант с приятели, ако искате да докажете, че не го обсебвате. Сексът ще ви подейства разтоварващо, затова не се отказвайте от него.

ТЕЛЕЦ

Не е желателно да пътувате, въпреки че искате да посетите ваши близки или приятели. Избегнете разправии на работното място, заради противоречие с вижданията на колегите си, подтиквано и от ретроградния Меркурий. Не предизвиквайте нежелателни промени. Избягвайте неочаквани и непредвидени големи разходи. Вечерта се отдайте на почивка и романтични мигове. Решите ли да изяснявате отношенията си, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс.

БЛИЗНАЦИ

Днес, въпреки че деня е почивен, ви предстои важна среща, която е причина да се замислите сериозно над бъдещите си професионални планове. Работете упорито и отхвърлете задачите си. Следобед не са изключени радостни новини, свързани с приятели или близки хора. Отложете взимането на важни делови решения за друг ден, заради ретроградния Меркурий. Анализирайте грешките в поведението си съгласно повелята на ретроградния Меркурий. За съжаление все още не сте стабилизирали отношенията си у дома. Бъдете внимателни с близките си. Не изневерявайте и не ги принуждавайте да ревнуват.

РАК

В почивния ден ще се сблъскате с неразрешени проблеми, заради неизпълнени обещания, които сте давали на вашите близки и сега ще легнат върху вашите отговорности. Финансови проблеми ще ви натоварят допълнително и заради ретроградния Меркурий на когото се противопоставяте. Възможни са сблъсъци с непознати хора или с пътната полиция, въпреки че пътувате за делова среща, затова ако сте зад волана не прекалявайте с високите скорости. Осъзнайте, че голямата ви любов ще ви помогне да излекувате всичките си душевни рани. За пореден път сексът ще ви подейства ободряващо след напрегнатия ден.

ЛЪВ

Въпреки че денят е почивен, поемете инициативата на работното място, дори и ако не сте готови на тази саможертва, защото колегите ви отказват да го сторят, в противоречие с ретроградния Меркурий. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения, заради отсъствието на ваши колеги, но това е във ваш интерес. Откажете се от деловите си срещи. Могат да изчакат по-подходящ ден. Изживявате романтична любов и сте безкрайно щастливи. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората.

ДЕВА 

Денят е почивен и ви предупреждава да се пазите от удари от неприятели, които искат да ви навредят на всяка цена, особено при ретроградното движение на Меркурий. Очаквайте подобряване на финансовото състояние чрез новите задачи, с които ви натовариха. Предстоят ви пътуване и полезни нови запознанства, но бъдете предпазливи. Не взимайте прибързани решения, ако сте уговорили делови срещи. Вечерта очаквайте приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.

ВЕЗНИ

Бъдете решителни в този почивен ден и не злоупотребявайте с търпението на съдбата, в противоречие с ретроградния Меркурий, ако нарочно бавите изпълнението на поставените ви задачи в този ден. Днес сте във форма и е във възможностите ви да отхвърлите всичката си изостаналата работа. Деловите срещи и разговори са успешни, а вие знаете точно какво искате да постигнете. Не изневерявайте на половинката си. Ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи.  Не разчитайте на хармонични сексуални отношения, заради вашето поведение, което е раздразнило интимната ви половинка.

СКОРПИОН

Очаквайте приходи и в почивния ден, ако се занимавате с търговия. Не си създавайте напрежение, само защото искате да се противопоставите на ретроградния Меркурий, но във ваша вреда. На работното място се справяте отлично със задачите си, ако не се ядосвате заради чужди пропуски, които няма как да поправите. Не рискувайте. Денят не е добър за да подготвяте за подпис договори, свързани с банкови институции. Вечерта бъдете нежни и мили с близките си. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате между две връзки. Не наранявайте интимния си партньор с изневяра и секс със случайни партньори, след като ви е познато страданието на сърцето.

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте, в почивния ден сте подвластни на трудно сдържана емоция, а и Меркурий ви помага с ретроградното си движение. Завършете започнатата работа до края на деня, защото иначе ще я проточите във времето и ще си навредите на авторитета. Вашата мнителност, прекалената ви обидчивост и нетърпимост към критика, ще се превърнат в причина за професионални проблеми. Вечерта останете с близките си. Не канете гости, а ако ви изненадат не оставайте до късно. Сексът ще ви достави поредното удоволствие, но вземете необходимите предпазни мерки.

КОЗИРОГ

Прибързаността на работното място е във ваша вреда в този почивен ден, защото Меркурий е все още ретрограден. Наложете си търпение и отложете деловите разговори, за да се справите със задачите си, след като закъснявате, въпреки че имате срок на изпълнение и заплащането е добро. Не проявявайте инат и заядливост, само защото нещо не ви харесва. Създайте хармония в отношенията в семейството си. Вечерта си почивайте и ако имате желание за секс, не пропускайте да си доставите удоволствие в интимните си мигове.

ВОДОЛЕЙ

Подгответе  се за неочаквани трудности по пътя си, ако замислените нови задачи са свързани с рисковани действия, които сте длъжни да предприемете още сутринта в почивния ден. Ще се справете добре, но по-бавно заради ретроградното движение на Меркурий. От вас зависи дали ще извоювате поредната си професионална победа, която е възможна само, ако сте прозорливи. Извинете се на любимите си хора, заради поведението, с което ги отдалечихте от себе си. Липсата на нормален сексуален живот ви изнервя. Вечерта се опитайте да си върнете хармонията в семейните отношения.

РИБИ

Преодолейте проблемите на работното си място, за да увеличите приходите си в почивния ден. Разширете дейността си, благодарение на новосъздадените задгранични контакти, без да се бавите, за да не ви изпреварят, но договорите подпишете след 03.06. заради все още ретроградния Меркурий. Ще направите грешка, ако приемете предложение за промяна на работата си без да се посъветвате. Вечерта поканете любимия на ресторант, но бъдете само двамата. След вечерята го приласкайте, бъдете нежни и мили и се отдайте на сексуални удоволствия.

trud.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password