Алена с ексклузивен хороскоп – ретроградният Меркурий създава проблеми, неочаквана новина променя деня за Раците

Хороскоп

ОВЕН

Създавате конфликти на работното място само защото сте ядосани на близките си от сутринта, но е по-добре да надмогнете лошото си настроение, защото ретроградният Меркурий ще ви създаде още проблеми. Следобед се заемете с обичайните си професионални задължения. Не се вживявайте в личните си проблеми. Нерешени служебни проблеми също непрекъснато ви напомнят за себе си и ви подтикват към решителни действия.

ТЕЛЕЦ

На работното място сте напрегнати и не особено активни, а с това бавите бързото приключване на служебните си задачи. Помолете за помощ вашите колеги, без да се притеснявате, че може да ви откажат. Въпреки желанието ви да сте стабилни ще се наложи да се занимавате с конфликти в семейството, подтикнати и от ретроградното движение на Меркурий.

БЛИЗНАЦИ

Успехът съпътства занимаващи се с творчески професии. Не обвинявайте Съдбата си, ако замисленото от вас не носи очакваните резултати, особено ако сте се противопоставили на ретроградния Меркурий. Имате възможност да блеснете с неподозирани способности. Очаквайте появата на преодолими трудности и странно и необяснимо недоброжелателно отношение от страна на ваш колега.

РАК

Неочаквана новина ще промени плановете ви за деня. Сключените договори за сделки обещават добри приходи, ако сте ги уговорили предишните дни и сега само ги подписвате. Възможни са конфликти с партньорите ви, провокирани и от ретроградния Меркурий. На работното място се постарайте да се заредите с добро настроение, за да си гарантирате успех и признание.

ЛЪВ

Не планирайте важни делови срещи, за да не се провалите. Не споделяйте плановете си за деня, нито целите си.  Очаквайте приходи, въпреки ретроградния Меркурий, които са достатъчни, за да сте спокойни през следващите седмици. Неприятели дебнат около вас, за да ви навредят, защото отново сте прекалили със самохвалството си. Бъдете предпазливи.

ДЕВА

Денят е неблагоприятен за занимаващите се с търговия. Ще се сблъскат с проблеми, финансови загуби и трудности, ако решат да рискуват и да измамят някого, в противоречие на ретроградното движение на Меркурий. След това трудно ще се възстановят от стреса и от загубата на пари. Заетите в различни от търговия професионални области ще жънат успех, ако не се оставят във властта на емоцията.

ВЕЗНИ

Стабилизирайте постигнатото и създайте хармония в отношенията си. Имате възможност да осъществите нови делови срещи и запознанства, но внимателни заради все още ретроградния Меркурий. Ще имате успех в професионално отношение. Уговорете  разговорите с познати работещи във финансови институции и подгответе за подпис нужните документи.

СКОРПИОН

Емоцията ще ви връхлети още в ранните часове на деня, но е във ваша власт да я овладеете, защото си вредите на работата. Притеснени сте от личните си грижи и нямате желание да се заемете със задачите си. Неуспехите си със сигурност ще предизвикате сами, ако заставате срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Не се поддавайте на примамливо предложение. Давайки прибързан отговор ще останете излъгани.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте напрегнати и уморени. Отложете планираните делови срещи и разговори, защото Меркурий е все още ретрограден и ви носи неочакваности. Търпеливо приемайте неприятностите, за да не ви доведат до ненавременно и безпричинно отчаяние, за което нямате повод. Приемете предложение за пътуване и делова среща в чужбина, което трябва да осъществите в близките дни.

КОЗИРОГ

Във върховата си форма сте на вашето работно място, въпреки ретроградния Меркурий. Всички начинания ви носят положителни резултати. Деловите разговори са успешни, ако сте си поставили ясна цел. Премълчавайте, не спорете и изслушвайте събеседника си, дори и да не очаквате крайни решения. Пътуванията ви носят очакваните резултати.

ВОДОЛЕЙ

Радвате се на успех, който жънете на работното място, но нека радостта ви не бъде помрачена от изоставането на текущите ви задачи заради нежелание да се съобразите с изискванията на ретроградния Меркурий. Вашите колеги ви подкрепят в начинанията. Обмислете професионалните промени, планирани за следващата седмица. Анализът на ставащото в деловите ви отношения, ще ви помогне да извлечете допълнителна полза за себе си.

РИБИ

Сутринта може да се сблъскате с проблеми заради неуредици от партньори, с които работите, свързани с доставките във вашия магазин, ако се занимавате с търговия. Бъдете отговорни, за да избегнете загубите и неочакваните трудности. Не рискувайте, особено при все още ретроградното движение на Меркурий. Денят е особено благоприятен за заетите с творческа професия.

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password