Бойко Рашков слуга на Банева

Горещо

Другарите по чашка си обещават един на друг услуги и изгоди в името на личното благо. Рашков изпълнява поръчки на банева, а тя ще му осигури добре платена работа, когато го изхвърлят от министерството

Госпожата, известна с израза си в национален ефир “дали сме милиони за корупция” се е сближила с Бойко Рашков, разказват приближени до Банева. Не веднъж са засичани заедно в задълбочени разговори, на по няколко чашки, плетящи поредните схеми, от които да се облагодетелстват.

На Рашков, явно, не му стигат имотите и милионите, та се хванал и с Евгения Банева, която му гарантира, че ще го назначи като адвокат на повече от апетитна сума, но за целта трябва да изпълни няколко лични поръчки. Банева дори го посещава на работното му място когато си поиска и не спира да заплашва нейни кредитори с проваления министър на вътрешните работи. Рашков освен всичко останало, се е превърнал и на плашило, като на полето с тиквите, в случая обаче – с кредиторите на г-жа “дали сме милиони за корупция”.

Евгения Банева толкова се е сдушила с Бойко Рашков, че дори се ангажира да решава и проблеми на свои познати, закъсали го със закона, като им гарантира чадър от приятеля си по чашка Рашков.

Продължаваме промяната силно напред! Музиката се поръчва от този, който има пари. Тук музикант е Рашков, а плащача – Банева.  До къде ще стигне наглостта и какво гласят- следете само в Bunt.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password