Телците да се оставят изцяло в ръцете на съдбата, успехът носи усмивки на Девите

Хороскоп

ОВЕН

Денят ви поднася нови изгодни делови предложения, въпреки ретроградния Меркурий. Добре ги обмислете преди да вземете крайното си решение. Материалното ви положение със сигурност ще се подобри, ако сте предвидливи. Деловите отношения, които създавате днес, са ви полезни, а новите ще се окажат доходоносни в близките месеци, ако не се доверявате на непознати.

ТЕЛЕЦ

Най-добре се оставете в ръцете на Съдбата и приемайте това, което ви поднася, а също и изискванията на ретроградния Меркурий, но с търпение и без емоция, . Не се опитвайте бързо да приключите с новите си задачи, за да не се изложите. Ако бизнесът ви не се развива според очакванията ви, помислете си дали не сте надценили възможностите си.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете отговорни към работата си, особено ако са ви натоварили с нови задължения. Рекламирайте с успех търговските си идеи и намерения от предишните дни. Смело тръгнете към поредната поставена цел. Пазете се от нови запознанства, ако са свързани с вашите бъдещи планове, за да не се окажете зависими от недобронамерени хора и заради ретроградния Меркурий.

РАК

Днес се подгответе за пречки, които възникват неочаквано и ще нарушат до обед спокойствието ви на работното място. Не сте в настроение, липсва ви концентрация, а грешките са неизбежни и заради ретроградното движение на Меркурий. Общуването с колегите и ръководството са затруднени заради нежеланието ви да търпите критика и да понасяте забележките им, които са напълно заслужени.

ЛЪВ

В този ден се пригответе за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Променете начина си на работа, за да е по-лесно на всички. Не отказвайте помощ и полезни съвети съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Причината за проблемите ви е в нежеланието ви да проявите разбиране към исканията на колегите си. Следобед ще се успокоите и ще заработите активно.

ДЕВА

От вас зависи да превърнете промените в бъдещи успехи. Рискувате да направите погрешна крачка, ако сте прибързани. Отложете деловите срещи, защото така е по-добре и заради ретроградния Меркурий. Въздържайте се от взимане на важни делови решения. Всички ваши действия, свързани с професионалната ви реализация да бъдат добре обмислени. Успехът е с вас, ако не направите някоя погрешна крачка.

ВЕЗНИ

Трудности още от сутринта ще ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Не проявявайте излишни амбиции и не се самоунижавайте. Бъдете гъвкави и практични. От вас зависи по-нататъшното постигане на целите. Дългоочаквано провеждане на делова среща ви доближава до целта, въпреки ретроградното движение на Меркурий.

СКОРПИОН

Очаквайте финансови проблеми, ако допуснете ненужни разходи в противоречие с ретроградния Меркурий. Бъдете внимателни, за да не допуснете сериозни загуби, които трудно ще възстановите, ако проявите наивност или рискувате. Внимавайте при работа с банкови и финансови документи, ако се налага да ги подготвите точно днес.

СТРЕЛЕЦ

Не провеждайте делови разговори и не преглеждайте финансови документи, Меркурий и днес е ретрограден. Възможно е заради невнимание да допуснете грешки, за които ще се наложи да плащате с цената на финансови загуби. Днес сте натоварени с професионални задължения, които не ви допадат и сте доста изнервени. Не бива да пътувате.

КОЗИРОГ

Направете реална оценка на отношенията с хората от деловото си обкръжение и ако прецените, отдалечете некоректните. Обогатете се с нова информация, чрез която да осъществите замислените идеи и да постигнете целите си. Подобрете материалното си състояние, без да предприемате цялостна промяна на работното си място, защото Меркурий е ретрограден.

ВОДОЛЕЙ

Подгответе се за огромно напрежение, изискващо сериозно отношение към работата ви в последния ден на ретроградния Меркурий. Възможни са недоразумения на работното място и разправия с колегите ви, но успехът е с вас. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения. Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят, но без успех.

РИБИ

Денят е благоприятен за активна работа и делови срещи. Внимавайте, защото Меркурий и днес е ретрограден и сте в състояние да го съсипете заради властващата над вас емоция. Завършете всичките си задачи до обед. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите в този ден за нови партньори.

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password