Назрява бунт в МВР! Смениха шефа на 9 РПУ в София, гласят жената на министър Руди Гела за поста му

Други

Огромно напрежение се е възцарило през последните дни в столичното Девето Районно управление в София, научи ПИК от полицаи, работещи там.

Причината е, че ръководството на МВР е принудило шефът на районното Стефан Дойчев да си подаде заявление за преместване. Служителите на 9-о описват Дойчев много добър и коректен ръководител, а под негово командване управлението отчитало много добри резултати.

Въпреки това Дойчев подал заявление за преместване, като за никого от служителите му не е тайна, че той е бил принуден от своите началници да си тръгне.

Още по-притеснителен за полицаите в 9 РПУ бил слухът, че за негов заместник се спряга Нина Василева. Тя е съпруга на министъра на спорта Радостин Василев и в момента е заместник-началник в 3-то Районно.

Редовите полицаи изпаднали в тих ужас след спуснатата информация, че точно Василева ще седне в стола на Стефан Дойчев. За съпругата на спортния министър в полицейските среди има много противоречиви мнения, като повечето са, че тя не става за ръководител и за нула време ще съсипе изградения колектив в полицейското управление.

В коридорите на 9 РПУ служители вече открито заявяват, че ако Василева поеме поста, ще има масови заявления за преместване, тъй като почти никой не иска да работи с нея.

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password