Полиция, кмет и местен олигарх пазят овчаря-побойник, а баща му е осъден за изнасилване

Горещо

Развитието на случая с уж пребития от охранители пастир набира скорост и все повече кирливи ризи и интересни подробности излизат на бял свят.

Както Bunt.bg по-рано писа, братята пастири от сливенското село Червенаково, се оказаха бивши броци и приближени както на местната полиция, така и роднина с областния кмет – Атанс Атанасов. Новата информация, която медията ни научи, е че братята системно тормозят местните животновъди и крадат кравите им, но няма кой да им противодейства, тъй като са защитети от всички страни – областна управа, полиция и дори от местен олигарх със силно влияние върху полицията. Местните споделят, че Васил и Спиридон са хората за изпълнение на поръчки на въпросния олигарх. Точно поради тази причина вилнеят из района и се бият в гърдите, че няма кой каво да им каже или нарави.

Достигна информация до наш репортер, че два дни преди случая с охранителите, опитали се мирно да прогонят Васил, който навлязъл незаконно с кравите си в имот, същият е нападнал друг мъж, който едва не катастрофирал на шосето заради изкочилите крави. Мъжът, избегнал катастрофата, слизайки от автомобила си, за да помоли Васил да си прибере кравите от пътя, пастира отново агресирал и отново нападнал, но шофьорът успял да се измъкне и да стигне до града. Но малко по-късно, неконтролируемия Васил го нападнал с брадва, пребил го като му избил дори няколоко зъба. Резултатът – мъжът се лекува вече трета седмица, а Васил продължава да вилнее безнаказано.

Оказва се също, че баща им Стефан, който ронеше големи, но изкуствени сълзи в ефир и заплашваше, че ако той бил хванал охранителите е щял да ги остави на място, всъщност е осъден за изнасилване, заедно с още няколко жители на околията.

Очаквайте подробности по случая само в Bunt.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password