Хороскопът на Алена за празничния 24 май – трудности за Близнаците, ретроградният Меркурий потиска Везните

Хороскоп

ОВЕН

Имате шанс да се възползвате от възможността за небивал успех във всички начинания, въпреки че Меркурий е ретрограден. Ще изнервите вашите колеги с постиженията си. Разчитайте на помощта на вашите приятели. Всичко започнато ви носи успех. Радвате на внимание от страна на влиятелни личности, които търсят помощта ви, но поискайте да ви я заплатят.

ТЕЛЕЦ

Не прекалявайте с изискванията си на работното място, за да не се окажете в изолация, за която способства и ретроградния Меркурий. Добре е да цените положителните качества във вашите колеги, вместо непрекъснато да им посочвате недостатъците. Не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори.

БЛИЗНАЦИ

Възможни са сериозни проблеми с хората от вашето обкръжение. Денят ви поднася трудности, а начинанията, ако не са обмислени, може да ви провалят заради финансови загуби и заради ретроградното движение на Меркурий. Забравете рискованите действия, заради които няма да спечелите уважението нито на вашите колеги, нито на близките си.

РАК

Събития, свързани с икономическата ситуация в държавата, ще повлияват плановете ви. Мнението ви ще бъде чуто, ако не го налагате с агресия, съгласно изискването на ретроградния Меркурий. Идеите ви ще бъдат оценени и подкрепени. Ако сте на държавна работа, бъдете особено предпазливи в този ден. Разсеяността ще попречи на успехът ви и може да ви спечели понижение или уволнение.

ЛЪВ

Ще ви поканят да разкажете за идеите си във връзка с подобряване на работата. Ако имате своя фирма се възползвайте от тази възможност и дайте на всички да разберат, че знаете как да постигате целите си, дори и при ретроградното движение на Меркурий. Търсете допълнителна, добре платена работа, за да не изпаднете във финансова криза.

ДЕВА

Работете спокойно. Нека задачите ви бъдат рутинните, за да не ви  натоварват, а и такава е повелята на ретроградния Меркурий. Само така имате възможност да постигнете материални успехи. Личните ви отношения днес са затруднени. Деловите запознанства са успешни, ако сте внимателни по време на разговорите, които провеждате.

ВЕЗНИ

Ще понесете по-лесно, изпитанията, които  ви подготвя Съдбата, ако има на кого да се доверите. На работното място се справяте добре. Въпреки професионалните успехи настроението ви не е добро, заради ограничения на ретроградния Меркурий. Заредете се с оптимизъм, за да не създадете допълнителни конфликти с вашите колеги и началници.

СКОРПИОН

Имате шанс да постигнете с труда си отлични финансови успехи. Дори и при ретроградния Меркурий малката печалба е във ваша полза и е основа за предстоящи по-големи приходи. Вечерта е възможен конфликт с вашите близки. Всички подписани договори  ще бъдат печеливши. Деловите срещи и разговори са успешни. Не ги отменяйте.

СТРЕЛЕЦ

Новина за професионална изява, за каквато дълго мечтаете, ще промени коренно живота ви. Много от вас ще създадат нови отношения, но бъдете внимателни, защото Меркурий е ретрограден. За съжаление е възможно да не са подходящи. Преди да вземете решение е от значение да се успокоите и да приведете в ред мислите си. Така ще избегнете грешките.

КОЗИРОГ

Изненадата, която ви разочарова сутринта, е породена от неочаквани трудности и разправии в семейството. Повлиява и върху отношенията ви с вашите колеги. Наложете си спокойствие, за да не засилите влиянието и на ретроградния Меркурий. Без особени усилия ще се справите с основните си служебни задачи. На работното място разчитайте на помощ от страна на колеги и приятели.

ВОДОЛЕЙ

Щастливи сте, защото имате информация, че се подобрява  материалното ви състояние дори и при ретроградното движение на Меркурий. Достатъчна причина, за да се заредите със сили и самочувствие. Разчитайте на помощ и не отказвайте инатливо и гордо съветите на вашите колеги. На работното място се постарайте да приключите със задълженията си в рамките на работния ден.

РИБИ

На работното си място се справете със задачите си още до обед, а и имате подкрепата на ретроградния Меркурий. Не планирайте начинания, за да избегнете провал. Стабилизирайте постигнатото в изминалите седем работни месеца от началото на годината и направете оценка на успехите и неуспехите си, както и на причината породила вторите.

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password