Хороскопът на Алена: Денят на Овните е изпълнен с промени, задачите на Телците изискват търпение

Хороскоп

ОВЕН

Денят ви е изпълнен с промени, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Срещнете се с деловите си партньори и обсъдете новите си идеи, чиято реализация предвиждате за края на месеца. Пристъпете към обмисляне на тяхното осъществяване, но без да влагате големи средства. Не налагайте мнението си с агресия. Спокойният тон ще направи по-силно впечатление. Очаквайте лични проблеми, заради прояви на ревност от страна на партньора си. Мъжете  ще срещнат подходящата половинка, ако все още не са семейни. И все пак не бързайте да се влюбвате и да се отдавате на секс от първата среща.

ТЕЛЕЦ

Успехът е с вас предимно на работното място. Задачите ви изискват търпение, но ги отхвърляте с удоволствие, защото знаете какви приходи ви гарантират, подкрепени и от ретроградния Меркурий. Очаквайте и допълнителни постъпления във вашата банкова сметка. На всички прави впечатление усърдието ви. Очаквайте новина за повишение, която ще ви изненада в най-подходящия момент. Не се дистанцирайте от интимния си партньор с извинението, че сте уморени. В интимните отношения около вас ври и кипи. Преминавате през опити да се нараните взаимно, след което идва мигът на сдобряване и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Денят ви е благоприятен за поставяне на ново професионално начало, въпреки че общуването е затруднено заради ретроградното движение на Меркурий. Отложете планираните разговори, които ще ви донесат разочарования. Позволете си да отправите запитване към чуждестранни фирми за бъдещо делово сътрудничество. Несемейните жени да не остават в дома си. Да си потърсят развлечение, което ще им даде възможност за общуване с нови хора. Може да срещнат голямата любов. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията.

РАК

От сутринта се пригответе  за неочаквани промени, които, добри или лоши, ви носят полза въпреки ретроградния Меркурий. Ще се забави плащане, което очаквате с нетърпение. Бъдете благодарни за получената помощ от вашите колеги. Денят е добър за разговори с ръководството и с държавните организации, ако ви е необходима тяхната помощ или намеса. Вечерта си останете у дома и не бягайте от семейните си задължения. Не забравяйте, че интимната ви половинка се нуждае от вниманието ви. Не прикривайте чувствата си.

ЛЪВ

Не очаквайте днес парите, които се надявахте да получите преди няколко дни. Ако се занимавате с търговия си гарантирате печалба. Запазете спечеленото, защото скоро ще ви потрябва. Общуването в този ден също ви носи успех. На работното място се справяте добре, ако не пилеете времето си в безполезни разговори, което противоречи на ретроградния Меркурий. Ако сте семейни, не допускайте изневяра, защото скандалът ви е гарантиран. Денят е идеален за интимни срещи и сексуални удоволствия. Очаква ви романтично запознанство.

ДЕВА

Имате възможност да докажете на вашите колеги, че сте незаменими при преодоляване на трудностите на работното място. Общувате с лекота и с неприятелите си. Овладейте емоцията, за да си спестите неприятностите породени от острия ви език, както повелява ретроградния Меркурий. Успехът е с вас, ако сте търпеливи и тактични и не иронизирате хората от обкръжението си. Венера ви обещава невероятно любовно приключение. За да спечелите човека до себе си и да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, за които все още не сте готови.

ВЕЗНИ

Поставете успешно ново начало на вашето работното място, подкрепени и от ретроградния Меркурий. Имате възможност да приключите със стари задачи, чиито срокове отдавна сте пропуснали и да си възвърнете доверието на вашите началници. Не спорете с вашите колеги. Заемете се с новите си служебни задачите и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат. Любовта ви към интимната половинка, не позволява да губите своята индивидуалност, нито да се поддавате на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачния ви партньор е породено и от духовната ви връзка.

СКОРПИОН

Осъществете планираните срещи и делови разговори без значение дали са ви приятни хората, които очаквате. До обед се подгответе да изясните проблемните делови отношения, но с разум и без агресия заради ретроградния Меркурий. Успехът е с вас. Не го пропилявайте. Вашето добро настроение засилва желанието ви за активна и доходна работа. Положете старание на работното място и не изоставяйте задълженията си. Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. Чувствате се влюбени и привлечени от партньора си, но изпитвате страх да не бъдете наранени в интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Склонни сте да драматизирате разговорите, свързани с претърпени от вас неуспехи. По-добре ги приемете като поредния научен урок по време на ретроградното движение на Меркурий. Дарили са ви с опитност и са трамплин към нови върхове. Трудностите на работното ви място не са свързани с ваши действия. Не се ядосвайте заради чуждите пропуски и не подавайте ръка на колеги, които няма да оценят жеста ви. Избегнете критичните забележки. Не критикувайте партньора си, защото така наранявате и засилвате гнева му. Допуснете ли отдалечаване още от сутринта, не се надявайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не изясните отношенията си.

КОЗИРОГ

Предстои ви благоприятен ден, който ви позволява да обмислите, а ако вече сте го сторили, да поставите успешно началото на нови занимания. Ще общувате с много хора. Не ви съветвам да изяснявате делови отношения, както повелява и ретроградния Меркурий. На работното си място можете да се справите със задълженията си, само ако сте упорити и да работите с търпение. Направете всичко възможно да откажете поканите за гостуване, ако имате такива. Останете си у дома и се отдайте на приятни мигове с любимите си хора. Сексът може и да ви подейства натоварващо. Преценете дали не е във ваша полза да пропуснете интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Не пътувайте, защото така изисква ретроградния Меркурий. Не рискувайте и не се претоварвайте с физическа работа. Възможни са неприятности свързани с отказът ви да се заемете с неразрешени имуществени въпроси. Късметът днес не е с вас. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате до себе си непредпазливо. Раздали сте се изцяло на интимната си половинка, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате. По-добре се разделете. Не допускайте сексуален контакт, ако нямате желание за това, а сте решили само да задоволите нагона си. Ще ви е неприятно.

РИБИ

Отложете пътуванията, ако вредят на преките ви служебни задължения. Не рискувайте заради предложенията на ваши познати, които ви обещават чудеса без труд от ваша страна, и които няма как да се сбъднат, особено при ретроградното движение на Меркурий. С агресия и инат няма как да се наложите и да постигнете добри резултати на работното си място. Бъдете търпеливи. Вечерта ви очаква романтична среща. Не създавайте повод за нови конфликти с интимния си партньор, който и без това няма желание за сексуални удоволствия.

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password