Александър Ненков: Това правителство беше създадено на базата на отрицанието, никога не е имало програма или визия

Политика

Това правителство наистина е вредно и сега дори няма мнозинство. Те се скараха за пари и власт. Това каза на влизане в Народното събрание преди извънредното заседание за вота на недоверие срещу кабинета депутатът от ГЕРБ-СДС Александър Ненков.

“Нека да не си мислим, че се скарали заради някакви ценности, защото това правителство просто беше създадено на базата на отрицанието. То никога не е имало програма или визия. Миналата седмица даже имаше обиди към нас. Едва ли не, че сме били руски подлоги, а същевременно те управляват в коалиция с БСП и с Корнелия Нинова. Аз наистина не разбирам как това правителство наистина има очи да твърди, че работи за държавата”, допълни депутатът от ГЕРБ-СДС.

Ненков подчерта, че лично на него му се иска да “падне правителството, за да може да си изпие горчивата чаша докрай”.

Преди дни пък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че не иска вот на недоверие, защото след като е внесен, са се появили грозни сцени в парламента, като купуване на депутати.

“Не случайно нашата визия беше, че за ГЕРБ би било по-добре да изчака още време, защото ни чакат тежки месеци и вероятно зимата ще е много трудна. Може би за ГЕРБ беше по-добрият вариант да чака отстрани правителството да падне от само себе си. ГЕРБ са били длъжни да внесат вота на недоверие“, кза още Ненков.

trud.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password