Андрей Гюров: Не сме разговаряли за втори вариант на кабинета

Политика
В „Продължаваме Промяната” не са разговаряли за втори вариант на кабинета. От партията вярват, че в парламента има депутати, които не са стока, не са купувани, имат чест и достойнство. Това коментира в ефира на NOVA председателят на парламентарната група на ПП Андрей Гюров.

„Има лидери, чиито чекмеджета са пълни с пачки и кюлчета. Това са хората, които си мислят, че депутати могат да бъдат пазарувани. Ние разчитаме на съвестта и достойнството на българските депутати. Не можем да разговаряме с партии, в които има санкционирани по списъка “Магнитски”, каза още той.
ю

От ПП приемат вота на недоверие като един оздравяващ момент за управлението. „Ние досега имахме 134 депутати, но в тях имаше една група, която се управляваше по-скоро като бизнес проект. Излизането на този бизнес проект от управлението, но попълването на управлението и мнозинството с хора с чиста съвест – може да направи много по-силна подкрепата за правителството”, смята Гюров.

“Дори да не мине този вот на недоверие, ние трябва да продължим разговорите за формиране на по-стабилно мнозинство”, заяви той.

Той заяви, че в тази геополитическа обстановка страната не трябва да отива на избори в такъв момент.

 NOVA

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password