Къде няма да има вода в столицата

Други

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Мърфи“ до бул. „Мадрид“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ № 124.

На 21 юни 2022 г. (вторник) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Акад. Стефан Младенов“, ж.к. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Проф. д-р Иван Странски“, ул. „Акад. Борис Стефанов“, ул. „8-ми декември“ и ул. „Димитър Стефанов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „8-ми декември“ на кръстовището с ул. „Димитър Стефанов“.

Във връзка с монтаж на хидрофорна уредба на ул. „Нишава“, жк. „Хиподрума“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Нишава“ бл. 134.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нишава“ пред бл.134.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството –https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

dariknews.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password