СКАНДАЛНО! Известният стоиличен измамник Стоимен Врагов – Белязания плаши с МВР и Бойко Рашков

Горещо
Стоимен Врагов - Белязания плаши с МВР и Бойко Рашков

Нашумялото татино синче и gangsta wanna be играч, ПРОЧУТ С АВТОКРАЖБИТЕ И СХЕМИТЕ С ЛИЗИНГОВИ КОМПАНИИ, сега се хвали, че Бойко Рашков му пази гърба. 

До редакцията ни достигна информация, че самопровъзгласилият се за Белязан – Стоимен Врагов, съвсем безцеремонно и безнаказано продължава да вилнее и да създава проблеми, както и да отправя заплахи дори на полицаи от 6-то РПУ, заявявайки, че той е човек на Бойко Рашков и “не е добре да му създават главоболия”.

Определен, от свои познати, като “маминото синче”, с “нежна душа”, Врагов се измъквал от кредиторите си като разказвал, че той не е случаен, че един много важен човек в държавата стои зад гърба му. Хвалил се, че  само да щракне с пръсти и Бойко Рашков ще се задейства и ще оправи нещата. 

Наглостта на циркаджията /както го определят запознати с личността му/ стигнала до там, че сред големи компании да се вживява в ролята на гангстера на гангстерите, каквато е и мечтата му. Съвсем НЕдискретно да разказва за правомощията, дадени му от самия Бойко Рашков. Разказвал за “зелените коридори”, които му били осигурени и как, лично Рашков му казал “Ако, имаш някакъв проблем, кажи, че си мой човек и няма кой да те закача”

Припомняме, че Врагов бе изхвърлен от жилищен блок и обявен за персона нон грата поради наглото му поведение, смущаващо живущите в комплекса, взело връх с уж случайното изпускане на оръжие и бясното каране във вътрешността на жилищното пространство.

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password