Костадинов: “Възраждане” ще направи всичко да не се стигне до гласуване на френското предложение в този изчерпан от съдържание парламент

Политика

“Фалшивите новини имат малък срок на годност. С изявлението на Борисов, че подкрепя “Продължаваме промяната” за вдигане на ветото го доказва. Обединение на американските партии. Вдигането на ветото е лошо решение, защото делигираме на Европейската комисия да защитава интереса на България. ЕК никога не е подкрепяла България. Предателство. Оформя се ново евроатлантическо мнозинство. Ние сме категорично против френското предложение”, обяви в парламента лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

По думите му се е свалило булото на пропагандна опорка.

“Възраждане” ще направи всичко да не се стигне до гласуване на френското предложение в Народното събрание. Това е парламент с изчерпано съдържание. Президентът също е дал на заден, след като преди 2 седмици е бил против Френското предложение. Очевидно се е подал на натиск. За какво ни е парламент, след като някой друг взема решенията за България”, каза още Костадин Костадинов.

В българския парламент има 5 американски партии, 1 турска и една българска, коментира лидерът на “Възраждане”. По думите му това, което обединява другите 6 партии срещу “Възраждане”, е следването на чужди национални интереси.

пик.бг

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password