БФС ще обжалва решението на съда да отмени избора на Михайлов, той вероятно бил в ГДБОП като частно лице

Спорт

Изпълнителният директор на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Попов обяви пред БНТ, че никой от служителите на централата не е викан на разпит в ГДБОП. Въпреки това Попов не отрече, че президентът на БФС Борислав Михайлов може да е бил разпитван в качеството си на частно лице.

“Никой от служителите на БФС не е бил викан за разпит в ГДБОП по каквито и да е било въпроси. Те винаги ми се обаждат, за да ми кажат за какво става дума. Колкото до господин Михайлов аз не мога да взема отношение по темата, защото той невинаги споделя с мен графика си за деня”, заяви Попов.

От Министерството на вътрешните работи (МВР) потвърдиха за БНТ, че Борислав Михайлов наистина е бил извикан за разпит в ГДБОП.

Изпълнителният директор на БФС разкри още, че от централата със сигурност ще обжалват решението на Софийски градски съд, който миналия четвъртък отмени всички решение, взети по време на извънредния конгрес на Българския футболен съюз от 12 октомври миналата година.

“Ще обжалваме, разбира се. В решението има много неточности и необосновани изводи. Всички клубове са предоставили документи за избор на делегати. Всички лица, избрани за делегати, са били потвърдени с подпис на ръководните органи на клубовете. Няма как да вземем някое дете за делегат, ако неговата функция не е потвърдена от управителния орган на клуба”, коментира Борислав Попов.

https://trud.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password