ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ! Скандално разкритие: Настимир Ананиев лапал кинти от “Нефтогазсервиз” (ДОКУМЕНТ)

Избор на редактора

Настимир Ананиев, който е член на комисията в Народното събрание, разглеждаща въпросите по спирането на руския газ в България, е бивш член на съвета на директорите на “Нефтогазсервиз” АД заедно с няколко граждани на Руската Федерация. Това се твърди в сигнал, изпратен до ПИК.

Ето какво се отбелязва още:

Същите членове на съвета на директорите обаче са в управлението на една друга компания: БЪЛГАРО – РУСКА ЕНЕРГИЙНА КОМПАНИЯ ООД.

Скандалният депутат Ананиев е в много близки отношения с някои бивши политици, добиващи страшна популярност в интернет пространството. Същият е бил партньор и приятел с Антони Тренчев в няколко дружества. За по-кратно ще наричаме този кръг #ЛИХВАРИТЕ. 

Какво е общото между #ЛИХВАРИТЕ и така прокламираните в последно време СОКОЛИ за ПЛАЩАНЕ? Един Сокол естествено!!!

Имат ли връзка газовите сделки на България с лобито на #ЛИХВАРИТЕ?

За или против  Руски Газ е всъщност Нестимир Ананиев и Продължаваме Промяната?

Справка за депутата от “Продължаваме промяната” Настимир Ананиев към датата на избирането му в 47-я парламент показва, че той има участие в следните търговски дружества: “Анимекс” ЕООД (100%), “Слийв Блум” ЕООД (100%) и “Нефтогазсервиз” АД (2%).

12 месеца преди датата на избирането или назначаването на длъжност: Има участие в следните търговски дружества: “Анимекс” (100%), “Слийв Блум” ЕООД (100%), “Нефтогазсервиз” АД (2%), “Форекс Капиталс” ЕООД (100%), САС Холдингс Груп АД(50%).

12 месеца преди датата на избирането е управител на “Слийв Блум” ЕООД и “Форекс Капиталс” ЕООД, председател на СД на САС Холдингс Груп АД и председател на ПП Волт.

Настимир Ананиев е съсобственик заедно с Петя Ананиева на 3 апартамента – в София с площ 163 кв.м, в Несебър 74 кв.м и в Ирландия 45 кв. м. Цената им е съответно 233 700 лв., 84 000 лв. и 518 295 лв. Притежава джип “Хюндай” за 54 500 лв. от 2018 г. Наличните му средства са 19 500 лв. Депозитите му в банка са на стойност 11 735 лв. и 19 558 лв. Има 2 ипотеки на стойност 332 491 лв. и 135 000 лв. Притежава крипто валута на стойност 50 и 1 ценни книги.

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password