Намереният в центъра на Варна млад мъж е починал от кръвозагуба

Крими

Разследват причините за смъртта му, водещата версия е убийство

Намереният тази сутрин в центъра на Варна безжизнен млад мъж е издъхнал от кръвозагуба, съобщиха от полицията. Както “Труд” писа, потъналото в локва кръв тяло бе открито в градинката пред Регионалния исторически музей. Разследването е започнало след подаден в 4 часа на тел. 112 сигнал. Призори районът бе отцепен за оглед, а малко след 8 ч трупът бе откаран с линейка.
По неофициални данни по задната част на тялото е имало множество рани, вероятно от нож. Затова служители на фирмата на чистота стриктно събраха в чували отпадъците от кошчетата за смет в района.  Самоличността на починалия на видима възраст около 30 г. все още не е изяснена, тъй като в дрехите му не са били намерени документи.

Предстои извършването на съдебно-медицинска експертиза в рамките на образуваното досъдебно производство, съобщиха от Варненската окръжна прокуратура. “По първоначални данни вероятно става дума за убийство, но работим по всички възможни версии”, каза пред “Труд” окръжният прокурор Красимир Конов. Повече яснота разследващите ще имат след заключенията от аутопсията.

trud.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password