Спас Гърневски: Идат фатални дни за България!

Избор на редактора

Кабинет, съставен от отвратителни политически проститутки и обратен на обществените представи за морал и поведение премиер, е обречен на пълен провал

Частичните избори в Нова Загора са изключителен знак за политици, наблюдатели и анализатори не само за прегрупирането на политическите сили в страната в този момент. Те са ясен ориентир и за обратната политическа посока, към която би поела страната ни при съставяне на едно анонимно, нелегитимно, коварно и изключително корумпирано правителство начело с Асен Василев. Кабинет, съставен от неадекватни на политическата логика и демократични принципи партийни субекти, от отвратителни политически проститутки, и обратен на обществените представи за морал и поведение премиер, е обречен на пълен провал. Освен ако всичко това, което днес преживяваме, не е сатанински сценарий за отклоняването на България от европейският и път на развитие.

В неделя, в битката за Нова Загора, един срещу друг със свои кандидати застанаха, от една страна статуквото ПП и коалицията БСП-ДСБ. От другата бе хулената, изчегъртвана, малтретирана, арестувана и поругавана повече от две години по времето на преврата срещу Бойко Борисов, ГЕРБ. Днешните управляващи ядоха бой като за световно. ПП-то получи 13% от гласовете, БСП-ДСБ – 30%, а ГЕРБ ги отнесе и двете заедно, получавайки цели 53%! Истина е, че кандидатът на ГЕРБ Галя Захариева е изключително компетентен и уважаван деец на сините в града и региона, но такива са огромната част от дейците на ГЕРБ по принцип.

ПП ГЕРБ победи в Нова Загора, но социолозите предвиждат нейна сериозна победа и на евентуални предсрочни парламентарни избори. Хората вече са наясно, че „компенсиращите подаяния са погълнати от инфлацията още преди да са получени.

Възниква съвсем основателният въпрос: Случайно ли е стихийното бедствие, сполетяло България в последните две години след преврата, извършен от днешните управляващи? Към днешно време всички хули, обвинения, интриги, манипулации към Бойко Борисов и ГЕРБ се срутиха като пясъчни кули. Тези юнаци имаха цялата власт – президентска, правителство, МВР, начело с комунистическия сатрап Бойко Рашков. Нали Петков и Рашков показно арестуваха Бойко Борисов? Защо не му повдигнаха обвинение за пачките и кюлчетата, за къщата в Барселона с любовницата, за острова в Гърция, за кражбите от магистралите, и пр., и пр. съчинения за наивници?

Измиха си ръцете, че пречил главният прокурор Гешев. Тези манипулатори отлично знаят, че Гешев не разследва сигналите за злоупотреби, той ги възлага за разследване от МВР. Когато Рашковото ведомство събере годни доказателства, Гешев обвинява престъпниците, а независимият съд ги съди. Къде са ви доказателствата за злоупотребите на Бойко? В умопомраченият от алкохолни пари един неадекватен мозък ли? Нали сте търсачи на пачки, кюлчета, любовници и къщи? Що не надникнете в ежедневието не на бившите, а на днешните управляващи?

Другарю Рашков, започни от Кирил. Свидетели сме на публични коментари за кабинетни любовници, пачки от Българската банка за развитие, среднощни гуляи в Министерския съвет, наричан вече бардак. На колко уискита взехте с него „великото“ си решение за ареста на Бойко Борисов? Хайде, поогледай се около новия кандидат-премиер, вярно ли е, както твърдят медии, че е политик с обратни наклонности, че жените не го интересуват, че любовните триъгълници за него са от мъжки род? Негови бивши съдружници твърдят, че е изключително печен мошеник? Вярно ли е и ако е така, тези хора ли ще спасяват България от кризата?

Не, другарю Рашков, не си блъскайте главата, за да съчинявате налудничави версии. Аз имам своя версия за тази съсипия на прелъстената от комунистическата мафия през прехода държава. Като свидетел на целия фалш на заблудата, че ще строим съвременна демократична държава и обобщавайки събития и факти от изминалите 30 години, съм убеден, че: До петък най вероятно, всички противници на европейската ни интеграция ще хвърлят всички възможни средства за съставяне на не програмно, а погребално правителство на България. Неслучайно то ще бъде безлично като Беровото, когато комунистическата номенклатура създаде своята мафия и в криминалния преход разграби държавата. Как стана това ли, попитайте мизийската приватизаторка Корнелия Нинова и ненадминатия академик по икономически разгром на една държава Румен Гечев, те са неразделна част от тази история.

Червената мафия успя да погълне над 90 процента от активите на страната. Нейните олигарси контролират несметни богатства. Когато държавата по време на Борисов и главния прокурор Гешев потърси сметка от тях за незаконно придобито имущество и подгони руските шпиони, Радев обяви преврата. Неговото инсталиране на поста му от руските служби през БСП и Нинова не е тайна за никого. Амбициите му за превръщане на България в президентска република по Путинов образец също не е тайна. Стратегията на родната комунистическа мафия е да усвоява европейските целеви фондове, но да служи вярно на Кремъл като неин троянски кон в Европейския съюз. Радев отлично изпълнява предателската си роля към България. Ако се стигне до провал на тази мисия и ЕС ни изхвърли, остава един-единствен ход. Да се „гушнем“ отново в прегръдката на ненаситната сибирска мечка Русия, в „лоното на цивилизованите евразийски“ народи. Ходът с изгонването на руските градинари, готвачи и бръснари е ход за наивници, това е опит да се заблудят и европейските партньори, както и непредубедената ни публика – какви родолюбци са тези от ПП и ДБ. Много слаба режисура, когато като най-голям защитник на фарса, напред изведоха болшевишкия наследник Христо Бойкикев /Иванов/…

Все едно сме забравили кой въвлече в играта харвардските недоразумения и арогантните клетвопрестъпници до върха на държавата. Хайде бе, това става ей така, случайно между другото. Сцените, които днес се разиграват с „враждите“ между Петков и Радев, между БСП и Радев, между Кирил и Асен, между Нинова и Кирил, са жалка, обидна за интелигентния ни народ политическа порнография. Нинова и БСП са уж бесни на ПП и Кирил, че изгонили руските шпиони, но ще правят коалиция с ПП,  и то с лявата му ръка Кокорчо?

Ако тези реставраторски сили съставят втори кабинет, ще се състои поредното голямо ограбване на държавата ни в годините на прехода. На дневен ред са европейските милиони от апетитния План за устойчивост и възстановяване. И понеже ми е абсолютно ясно какво ще се случи с тях, ако хиени като днешните доказани безродни мародери го докопат, то пътят към Евразия на нова президентска България ще бъде съпроводен с тъжен реквием.

Навярно мнозина ще възкликнат дали нямаме никакъв шанс? Разбира се, че имаме. До петък трябва да бъдем бдителни и да разобличим и заклеймим всеки един национален предател и жалък рубладжия, който се опита да се присъедини на траурната трапеза на Подмяната.

А през септември трябва единствено да си припомним звучната плесница, с която новозагорци зашлевиха лицемерните наемници…

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password