Цончо Ганев, “Възраждане”: Кирил Петков обещава да “компенсира” наши депутати, ако подкрепят новото правителство

Политика

“Възраждане” ще даде пресконференция, на която ще изложи факти за това как през почивните дни “Продължаваме промяната” активно са се свързвали с трима техни депутати, оферирали са ги и са искали подкрепа. Това заяви народният представител от партията Цончо Ганев по Nova news.

Той каза още, че на колегите му е обяснено, че “ще се намери начин да се компенсират, ако подкрепят новото правителство”. “Кирил Петков е намесен в единия случай”, твърди още Ганев.

Според него се говори за колосална цензура, да не се чува гласът на отсрещната страна. “Голяма част от “факт чекърите” са свързани с фондация “Америка за България”. Няма никаква обективност, намираме се е в романа на Джордж Оруел. Не се цензурират призиви за убийство на руски войници”, посочи той.

По думите му партия “Възраждане” е била забранена и подложена на редица ревизии заради вижданията си, но нищо нередно не е открито. “Гледаме хората в очите и нямаме никакви притеснения”, категоричен е той.

“Намираме се в мерзко време, парламентаризмът преминава през най-срамните си дни. Народното събрание се превърна в тържище за депутати”, коментира Ганев.

Той призова ПП да обясни и как ще се случи диверсификацията на газовите доставки.

true.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password