Ванга се е страхувала от тези 3 зодии, закрилят ги висши сили

Хороскоп

Да влезе в главата на хората, родени под тези знаци, е било трудно дори за известната гадателка

Мнозина са мечтали да срещнат най-известната сляпа гадателка в света. Не всички обаче са имали това щастие да се запознаят с Ванга.

Понякога тя сама е отказвала да приеме определени хора. Според нейни приближени Ванга е приемала за опасни представителите на 3 конкретни зодии.

Пророчицата вярвала, че хората родени под тези знаци, имат специална енергия – смесица от сила и късмет.

Скорпион

Ванга се опитвала да избягва комуникацията със Скорпиони, защото те били под закрилата на висшите сили. Кои обаче са били тези висши сили, тя така и не уточнила. След подобна среща й трябвало много време, за да се съвземе. Самата тя признавала, че й е трудно да влезе в главата им и да прочете мислите им.

По думите й Скорпионите са в състояние почти да хипнотизират хората. Скорпионите са решителни, готови на подвизи в името на целта си. Това е една от малкото зодии, пълни с противоречия, сякаш в един човек има много други. Хитростта и интелигентността позволяват на Скорпионите да бъдат отлични манипулатори, невъзможно е да спечелите в спор с тях, противникът винаги ще бъде губещият.

Риби

Този знак се отличава с подозрителен късмет и способност да предвижда бъдещето. Сред Рибите има много хора с необичайни способности, те винаги спират на крачка пред неприятностите, надушват с лекота измамата и предателството, сякаш знаят как да стъпят правилно.

Ванга е избягвала срещите с тези хора заради тяхната мощна енергия. Освен това пророчицата е била сигурна, че те нямат нужда от помощ и сами могат да решат съдбата и бъдещето си.

За разлика от Скорпионите, Рибите привличат другите не с хипнотичната си харизма, Рибите са по-скоро психолози. Те лесно разчитат настроенията, съветите им се оценяват от приятели и роднини. Рибите не изпъкват в компанията на приятели или в семейния кръг, винаги се държат като равни.

Лъв

Ванга се опитвала да не приема Лъвове по същата причина, поради която избягвала и срещи със Скорпиони и Риби. По думите й сред Лъвовете имало много хора с екстрасенсорни способности. Те са трудни за разчитане. За разлика от предишните два знака, Лъвовете имали сила, която не могат да контролират. Тяхната енергия, по думите на Ванга, била като хаос. Това превръщало положителните черти на Лъва в отрицателни.

Те са силни и напористи, но ако нещо не се получи по начина, по който те са искали, са способни да го развалят до основи. Много са харизматични, но и обидчиви.

/ jenata.blitz.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password