Ива Митева: Един от отцепниците разкри в моя кабинет колко струва

Политика

Аз самата съм свидетел как в моя кабинет народен представител от отцепилите се е заявявал колко струва. Това са чували и други колеги от групата. Така че да спрат да говорят небивалици срещу нас, защото ние може да излезем с конкретни факти. Това каза пред Нова нюз Ива Митева от ИТН от кулоарите в парламента.

По думите ѝ продължават обажданията на представители от управляващата коалиция в оставка към техни депутати. “През почивните дни усилено са им позвънявали за различни срещи по различни теми”, посочи тя и допълни: „Грозно е, непочтено е, както е непочтено и поведението на тези, които се отцепиха от нас, защото това са хора, които нищо лошо не са видели, включително от лидера на тази партия”.

Митева изрази и изумление от това, че днес не е гласувано предложението на ИТН, свързано със Закона за личната помощ и личните асистенти. „То е изключително важно за хората, засяга около 4 хиляди лица. Става дума за неголяма сума –  около 35 милиона – и сме изумени от това, че хора, които застават зад силна социална политика, гласуваха против това наше предложение”.

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password