СКАНДАЛНО ВИДЕО на убиеца Георги Семерджиев – всичките коли на бандата му оборудвани с полицейски лампи!

Горещо

Бившият футболист ортак с мъжа на зам.-кметицата на Панчарево

Шофьорът убиец от снощната катастрофа на метростанция “Европейски съюз” Георги Семерджиев разполагал с цял автопарк от лъскави коли, научи ПИК. Всичките автомобили са оборудвани с полицейски лампи, показват видеа, които Семерджиев и аверите му споделят в социалните мрежи.

Аудито, с което прегази и уби две млади жени снощи, пък е с номер с 6 цифри. В него органите на реда открили полицейска лампа, полицейска палка и оръжие.

ПИК научи още, че освен в крими средите бившият футболист на Левски неофициално се занимава и с бизнес, а негов ортак е Християн Петракиев. Последният пък е познат в публичното пространство заради съпругата си Паолина Петракиева, която е “Мисис България” и зам.-кмет на столичния район “Панчарево”.

Двамата са изключително блзики приятели и често са засичани в една компания.

Припомняме, че полицията продължава и към този час да издирва Георги Семерджиев за тежката катастрофа, която предизвика снощи. Според наличната информация бившият футболист е ръководител на групировка за наркоразпространение.

Той е стар познайник на органите на МВР, замесен в най-различни престъпления. Както ПИК съобщи, през последната година Семерджиев е успял да създаде собствена групировка за разпространение на наркотици. За него работили над 10 дилъри, които продавали кокаин в различни части на София. Групата успяла да се настани на наркопазара след ареста на повечето банди в София от МВР по времето на Бойко Борисов.

ВИДЕО

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password