ДБ излизат на протест срещу Радев! Журналистът Ивелин Николов ги сравни със земята: Скачат срещу президента, пред когото коленичиха и когото избраха

Политика

“Щях да призная, че наистина им пука, ако бяха протестирали със същото послание срещу кабинета “Петков”, който завъртя руския газ през руски посредници, а ни баламосваше, че работи за диверсификация.” Това написа журналистът Ивелин Николов по повод готвеният тази вечер протест на ДП пред президентството под наслов “България – Независима от Газпром”. Поводът е газовата политика на новото служебно правителство.

Ето какво пише Ивелин Николов в социалната мрежа:

ДБ излизат на протест срещу президента, на който коленичиха и който избраха.
Протестът е озаглавен “България независима от Газпром”.
Щях да призная, че наистина им пука, ако бяха протестирали със същото послание срещу кабинета “Петков”, който завъртя руския газ през руски посредници, а ни баламосваше, че работи за диверсификация.
Но пък.. Това все пак са ДБ. Те излязоха на митинг да искат оръжие за Украйна, а гласуваха заедно с Нинова против изпращането му.
Като казах Нинова.. ДБ не излезе нито веднъж на протест срещу БСП, която не е спирала да настоява за “Газпром”, дори когато беше в коалиция с Христо и Атанас.

По-късно журналистът публикува и втори коментар по темата:

Много са яки тия от ДБ. Наистина са уникални шоумени. Когато през 2020 година прокуратурата влезе в президентството, за да търси руски шпиони, тия от ДБ първи бяха на фонтана, за да бранят Радев. После поискаха оставката на Гешев и цитираха по-ревностно Божков отколкото Волгин Путин.

Днес, понеже паднаха от власт, се сетиха да съдят Радев за държавна измяна. Същият, който с юмрука си ги поведе в Министерския съвет и парламента, за които само мечтаеха.

От ДБ доскоро бяха в коалиция с БСП. Нещо повече – само тези две партии не се скараха помежду си в изминалото НС.

Днес, когато паднаха от власт, дебейци искат да забраняват БСП.

Да внимават с екзотичните идеи, че някой може да предложи и забрана за всички коалиционни партньори на БСП.
Или накратко – добре е, когато юмрукът на Радев е отпред. Лошо е, когато е отзад.

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password