ИНТРИГА В БСП: Ще тричат ли тримата министри на Радев, отсвирили партията и Нинова

Политика

Заместник-председателят на БСП Ирена Анастасова заяви, че няма точка в дневния ред на днешното заседание на Националния съвет на БСП дали да бъдат наказани тримата служебни министри от редиците на партията. Става дума за Крум Зарков (правосъдие), Весела Лечева (спорт) и Явор Гечев (земеделие).

Тя поясни пред БНТ, че ако бъде повдигнат въпросът, той ще бъде обсъден. „Но такава точка в дневния ред няма днес“, потвърди отново Анастасова и поясни само, че ще бъдат коментирани въпроси с предстоящите избори на 2 октомври.

Иначе, сподели Анастасова, въпросът с участието на тримата в кабинета на Радев, се коментира. По думите ѝ, изобщо не е приятно случващото се. Тя напомни, че сега тримата няма да могат да участват в предстоящата предизборна кампания и няма да могат да помогнат на БСП в тази тежка ситуация.

Ирена Анастасова отново заяви, че БСП се е държала изключително коректно, почтено и честно в кабинета „Петков“, както и когато е получила третият мандат. Тя изказа своето възмущение пот Румен Радев, че докато социалистическата партия се е трудила върху третия мандат, тихо на „Дондуков“ 2 се е редял служебният кабинет. Според нея това, че сегашното ръководство на левицата се интересува единствено и само от България, иска да бъде унищожена корупцията в страната, е пречка за Радев.

pik.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password